Ahad, 19 Mac 2017

Ketua Bahagian UMNO nak ludah Tun M rupanya TOKAN DADAH...


Siapa kenal dengan Tokei Sekinchan Ikan Bakar ni? Nama dia Jamal Md Yunos. Dia zaman mudanya terkenal dengan kes DADAH! Jadi tokan kat KL kot, masa dia duduk kat Tmn Dato Senu dan bekerja sebagai dispatch pada siangnya, malamnya jual burger.  
                                                                                                                  Boleh tahan gak sosial dia ni, pantang nampak awek dahi licin! Siapa sangka tokan dadah jd jutawan ikan? Sedih beb cerita dia.. Masa kecik dia jual kuih lepas sekolah macam Dato Siti Nurhaliza jugak. Mak dia buat kuih, dia jual kat Sek Rendah Agama Sg Leman pada petang harinya. Restoran Ikan Bakarnya bangkrap.

Dengan membuat Rally Merah ini dia mengharapkan sponsor dari umno lepas itu dia akan songlap sebagai komisyen untuk bidup mewah. Kalau jual t-shirt RM20/- sehalai x 50,000 atau lebih sudah untung. Transport? Bayar kepada peserta? Dia akan potong share dia dan peserta mungkin dapat RM20/- saja.
 
Jangan percaya pada putar alam ini. Melayu yang bodoh dan perangai macam gangster saje akan akan ikut dia. KJ, Najib, Zahid semua sudah masuk dalam bakul dia.

                                           


EmoticonEmoticon

<>